Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 10.08.2011.
12:50
Vestionline A
Vicevi o Čaku Norisu nalik onima kako je američki fajter (glumac) izbrojao do beskonačno dva puta, ili kako je jednom otišao dva puta nikako da izađu iz mode.
Sreda 10.08.2011.13:23
Chuck Norris je sagradio kucu u kojoj je rodjen. Chuck Norris je igrao ruski rulet sa skroz napunjenim revolverom i pobedio. Chuck Norris moze da aplaudira Jednom rukom. Chuck Norris je uspeo da pokvari kliker. Chuck Norris je instalirao Vistu 1998. godine..
Sreda 10.08.2011.16:29
Čak Noris je objesio sliku o zvučni zid. Čak Noris je 70-tih slušao muziku 90-tih. Čak Noris je izgubio nevinost prije svog oca. Čak Noris ne hoda ni lijevom ni desnom stranom ulice,već sa obe istovremeno. Čak Noris je prešao supermaria ulijevo.
Sreda 10.08.2011.19:00
Ne postoji teorija evolucije, samo spisak stvorenja kojima je Cak Noris dopustio da zive. Zasto Forest Gamp trci tako brzo? Zato sto Cak Noris nije daleko iza! SSSR je ispao iz trke u naouruzanju jer su iz SAD-a rekli - mi imamo Caka Norisa! Cak Noris moze da opizdi nekog kroz prozor, bez da slomi staklo. Cak Noris nikada nije lik u video igrama, jer bi one izgubile smisao. Cak Noris moze da otvori vrata tako sto im kaze "otvori se!". Niko ne nosi maske u blizini Caka Norisa jer svi znaju da nema skrivanja od Caka Norisa! Bog je stvorio svet za 6 dana. Cak Noris je stvorio boga za 5 minuta. YouTube ne moze da ukloni klipove Caka Norisa.
Sreda 10.08.2011.19:07
Cak Noris je jednom probao steroide, posle toga je pitao: "Zasto je moja krv u bocici?" Cak Noris je jednom popio punu bocu tableta za spavanje - trepnuo je! Cak Noris nije rodjen, on je spontano dosao u egzistenciju, a zatim je nogom udario singularnost i napravio svet kakav znamo! Ne postoje nuklearne eksplozije. Samo obelezavanje mesta gde ce Cak Noris da udari zemlju. Cak Noris moze da izvede "moonwalk" unapred! U kuci Caka Norisa ne postoji dotok struje - Cak Noris je izvor sve potrebne energije! Cak Noris ne samo da moze da bude brzi od brzine svetlosti - on moze da bude brzi i od brzine mraka! Najdublji nivo pakla je konstantna borba sa Cakom Norisem.
Sreda 10.08.2011.19:14
Cak Noris je jednom pokusao da se upuca, medjutim metak je bio previse prestravljen da bi izasao iz cevi! Cak Noriszna svaku rec u recniku i jos 100.... Pardon! Cak Noris ne poznaje rec "milost"! Cak Noris je toliko brz da moze sebe da udari u lice i istovremeno blokira udarac! Perut Caka Norisa je Supermenov kriptonit! Razlog zasto vremenska masina nije napravljena je zato sto bi postojala najmanje 2 Caka Norisa, a svi znaju da moze postojati samo JEDAN Cak Noris! Supermen je jednom igrao poker sa Chuckom Norisom - gubitnik je morao da nosi gace preko odece... Cak Noris nikada ne uzima brojeve od riba, on samo okrene bilo koji broj i toj kuji je bolje da bude tamo!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)